Gas en licht vergelijken Schiphol-Rijk Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Voornamelijk het gas drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Schiphol-Rijk vergelijken? Voer je adres plus verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Schiphol-Rijk [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de basis voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Haarlemmermeer (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Schiphol-Rijk kan gemakkelijk bij één partij. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl zie je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over abonnement bij Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Schiphol-Rijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? Hierna vind je de huidige meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 tot €185. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Schiphol-Rijk vegelijken. In de tabel ontdek je de doorsnee gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Schiphol-Rijk. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Haarlemmermeer.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €122,25 €133 €140,75
Tussenwoning €106,5 €139 €155 €165
Hoekwoning €129,5 €151,5 €166,75 €176,25
2 onder 1 kap €146 €167,25 €183 €193,5
Villa €179,5 €197,25 €214,75 €222,75
Doorsnee €122,75 €146,25 €161 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Vaak zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Schiphol-Rijk? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en/of Oxxio: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie beperken kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat zonder problemen via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je meerdere verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Klooster Lidlum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen met 0groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste reviews

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Schiphol-Rijk.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Schiphol-Rijk gaat meteen door het internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn soms lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kun men dan aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Cadier en Keer afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel bedrijven investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Schiphol-Rijk? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Schiphol-Rijk vergelijken Probleemloos een gas en stroom abonnement afsluiten & aanvragen