Gas en licht vergelijken Rottum Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Hierdoor is het slim om te controleren welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Rottum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & energieverbruik in. D.m.v. deze website kun jij nu de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rottum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom De Friese Meren (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Rottum kan gemakkelijk bij één aanbieder. Aan de hand van de vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over maandelijkse kosten Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Rottum.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij diverse veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per gezin. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €80 tot €215. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Rottum vegelijken. Hieronder achterhaal jij de modale prijzen voor verschillende woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Rottum. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,5 €131,25 €140,25
Tussenwoning €109,25 €138,5 €154,25 €163,75
Hoekwoning €129,5 €150 €167,25 €176,5
2 onder 1 kap €147 €169,75 €184,25 €191,25
Landhuis €176,5 €200 €214,25 €221,5
Gemiddeld €122,25 €147,25 €159 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Rottum? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Zoals “de verwarming omlaag doen ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Remeha, Intergas, Nefit of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit vlug middels onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je veel groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Ingber vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan vandaag nog de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende recensies

Enkele huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Rottum.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rottum is eenvoudig in een online omgeving. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Bosch en Duin afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Rottum? Dat kan door te gaan voor duurzame installaties zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Rottum vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten