Gas en licht vergelijken Reek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas heeft veel invloed op jouw energienota. Vandaar loont het om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Reek vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij snel de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reek [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de allerbelangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving Landerd (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Reek kan gelukkig wel bij één partij. Op basis van de gaslicht-vergelijker vind je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek groene stroom Engie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Reek.

Nieuwbouw? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers? Hieronder tref je actuele scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen enorm per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €100 tot €150. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Reek vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Reek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Landerd.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €122,5 €132,5 €143,5
Tussenwoning €109,5 €140,25 €153 €165,25
Hoekwoning €129,75 €149,75 €168,75 €179
2 onder 1 kap €147,25 €168 €181,75 €192,5
Landhuis €179 €200 €212,5 €221,75
Standaard €122 €147 €161,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Reek? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Ga voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit eenvoudig door gebruik van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er allerlei verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zien we steeds meer bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hoofddorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vlug de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij detecteert vlug de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal woningeigenaren hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het klantcijfer en actuele beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Reek.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reek gaat eenvoudig online. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen als je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Berkel-Enschot afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemingen hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Reek? Dat kan door te gaan voor “groene” producten zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Reek vergelijken Snel een gas & licht contract afsluiten & aanvragen