Gas en licht vergelijken Readtsjerk Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €345


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gasverbruik drukt zwaar op de energienota. Om die reden loont het om te bekijken welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Readtsjerk vergelijken? Voer je adres en ook verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Readtsjerk [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf actief in de buurt van Dantumadiel (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Readtsjerk is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van onze tool achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over groene stroom Eneco).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen uit NL, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Readtsjerk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is gepast in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst tref jij actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €80 en €160. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van de contract vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Readtsjerk vegelijken. In het schema hieronder vind je aannemelijke prijzen voor enkele soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Readtsjerk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Dantumadiel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €121,25 €132 €141,25
Tussenwoning €108,25 €138,75 €155,5 €165,5
Hoekwoning €132,25 €149,25 €167,75 €177,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,5 €182,75 €192,25
Bungalow €177 €200,25 €213,25 €224
Gemiddeld €121,75 €145,75 €160 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. In de regel is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Readtsjerk? Of je nu stroom afneemt bij DELTA of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit vlug via onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er aantrekkelijke “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Hommerts vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan simpelweg de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of wil jij pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Een deel van de contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om hier achter te komen lees je de totale beoordeling en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven Readtsjerk.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer daarom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Readtsjerk kan simpelweg via de pc. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen worden omschreven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk lager vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het aandeel van het privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Bergschenhoek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Readtsjerk is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke producten zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Readtsjerk vergelijken Simpel een licht en gas contract afsluiten en aanvragen