Gas en licht vergelijken Piershil Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Piershil vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. D.m.v. onze tool kan jij direct de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Piershil [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Korendijk (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Piershil kan gemakkelijk bij één organisatie. Via de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie-aanbieder Energieflex).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Piershil.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Vattenfall, Essent, Eneco of Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna achterhaal je actuele vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanmerkelijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €95 tot €155. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Piershil vegelijken. Via de volgende tabel tref je de nominale kosten voor verschillende woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Piershil. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Korendijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €120,75 €130,5 €142
Tussenwoning €108,5 €138,5 €155,5 €162,5
Hoekwoning €131,25 €150,5 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €183,5 €192,5
Villa €178,25 €199 €215,25 €222,5
Modaal €124 €144,75 €161,5 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Vaak is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Piershil? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna vind jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “let op het energielabel ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit snel op basis van onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Vandaag de dag zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. Neem nou zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Heythuysen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval binnen no-time de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste waardering

Opvallend veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en betrouwbare beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Piershil.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Piershil werkt eenvoudig via internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Beekbergen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Piershil? Dat kan door te kiezen voor “groene” installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie van het gas afgaan. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Piershil vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen