Gas en licht vergelijken Oudwoude Vergelijk alle leveranciers en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het geen gek idee om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Oudwoude vergelijken? Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oudwoude [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Oudwoude is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Middels deze website bekijk je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk energiebedrijf Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oudwoude.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Oxxio, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de volgende lijst tref je diverse vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanmerkelijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €120 tot €235. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oudwoude vegelijken. Onderstaand ontdek je de nominale prijzen voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oudwoude. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Kollumerland en Nieuwkruisland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €121,75 €132,5 €142,75
Tussenwoning €106,25 €141,5 €153,5 €163,5
Hoekwoning €131 €152,25 €169,25 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €184 €194,5
Bungalow €179,25 €198,75 €213 €224,25
Gemiddeld €124,5 €145,5 €158,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Gebruikelijk is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oudwoude? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren kan op verschillende manieren. Op deze pagina achterhaal jij aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “haal opladers uit het stopcontact ” en “Let op het energieverbruik als je een (nieuwe) vaatwasser koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Intergas, AWB, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat gemakkelijk door het toepassen van onze adviseurs.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit veel duurzame producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hellevoetsluis vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies daarvoor de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met onder andere groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste waardering

Een deel van de contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om dit te weten te komen check je de gemiddelde cijfers en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Oudwoude.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer hierom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oudwoude kan gemakkelijk door het internet. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan groter worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Bad Nieuweschans afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oudwoude? Doe dit door te beleggen in verantwoorde producten zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zodoende kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oudwoude vergelijken Nu een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen