Gas en licht vergelijken Oosternieland Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het goed om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Oosternieland vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kun jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosternieland [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de belangrijkste voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Eemsmond (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oosternieland doe je wel bij één aanbieder. Op basis van de gaslicht-vergelijker achterhaal je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk NLE).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oosternieland.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor Essent, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Eneco of ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de opsomming ontdek je diverse veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €105 en €220. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oosternieland vegelijken. Hierna zie je aannemelijke kosten voor populaire soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oosternieland. Betaal ik veel voor gas en elektra? In het schema hieronder tref je het geschatte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,75 €121,25 €131 €142,75
Tussenwoning €107,5 €138,25 €153 €163
Hoekwoning €130,75 €149,75 €169,25 €177,75
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184 €194
Villa €177,75 €197,5 €214,25 €221,5
Gemiddeld €121,75 €145 €160,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Oosternieland? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. O.a. “apparaten uitschakelen ” en “Laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat moeiteloos via onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op het ogenblik zijn er diverse groene energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

In Nederland hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Hank vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot direct de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas licht contracten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Steeds meer Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recente recensies van afnemers voor energiebedrijven Oosternieland.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosternieland kan ogenblikkelijk via internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan die voor consumenten. De bonus kan hoger worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Aldtsjerk afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer bedrijven hebben interesse in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Oosternieland is ook mogelijk door te kiezen voor groene systemen als pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Oosternieland vergelijken Nu een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten