Gas en licht vergelijken Ochten Vergelijk alle leveranciers en bespaar €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op je energierekening. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ochten vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ochten [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest cruciale aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Neder-Betuwe (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ochten doen de meesten bij één partij. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over korting bij Clean Energy).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Kies de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Ochten.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket volstaat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Ben je al bekend met NLE, Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? Hierna achterhaal jij actuele vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per huis. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €110 en €220. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ochten vegelijken. Onderstaand vind je de nominale gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Ochten. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder tref je het geschatte energieverbruik in de regio Neder-Betuwe.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €122,75 €130,75 €141,5
Tussenwoning €109 €141,5 €152,75 €163
Hoekwoning €130 €150,25 €168,5 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €168,75 €183 €192,75
Villa €177 €197,75 €212,5 €221,75
Doorsnee €122 €147,5 €161,25 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ochten? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder tref je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat meteen op basis van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kan je profiteren van velerlei “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Goudswaard vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan ogenblikkelijk de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je spot eenvoudig de goedkoopste leverancier (uit Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de “duurzame energie” bron. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste recensies

Een deel van de huizenbezitters gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het cijfer en nieuwe beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Ochten.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Check eerst de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ochten gaat direct online. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Zwanenburg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ochten gebeurt ook door te kiezen voor groene producten als infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Ochten vergelijken Direct een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen