Gas en licht van Nuon Vergelijk gaslicht en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Nuon? Op onze experts check je de meest interessante welkomstkortingen van mei 2021 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt direct het goedkoopste Nuon contract dat past bij je behoeften. Overstappen gaat handig en probleemloos. Je vindt hier veel aantrekkelijke kortingsacties die jij via de sites van Nuon kan scoren.

Compleet aanbod

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Fenor tot aan Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €245 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas en elektra!

Goedkoopste gas licht pakket Nuon afsluiten

Kan je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Nuon? Dat is niet moeilijk met behulp van onze vergelijker. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en extra filters in. Activeer het filter “Nuon”. Zo bekijk je accuraat het betaalbaarste contract dat rijmt met jouw wensen. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstbonus. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €140 korting (check ook Leon Zeewolde of Allure Energie).

Gas en elektriciteit Nuon vergelijken (tarieven mei 2021)

Nuon is een grote aanbieder van gas en stroom. Deze energiemaatschappij levert pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Vandaag nog aanmelden bij Nuon? Begin dan met onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste gas en licht pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Soort huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.300 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Nuon

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Daar hoef je weinig voor te doen: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Nuon energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon melden bij de klantenservice. Je leverancier verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere leverancier, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Nuon? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” stroom en gas aanbieder kan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Wil jij Nuon opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Check hiervoor wel even de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Almelo, Heemskerk en Papendrecht).

Vind het goedkoopste gas-licht van Nuon

 1. Voer jouw locatie in
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Nuon actie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de beste Nuon aanbiedingen van mei 2021. Of jullie kiezen voor 1-jarige verbintenis, of een 3- of 5 jarig contract, de korting is er altijd wel. Deze extra korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €125 tot €240 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De geldende welkomstpremie ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De welkomstbonus Nuon in mei 2021 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Ga naar de vergelijkpagina, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Nuon energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-nuon

Huidige aanbod contracten

 1. Nuon – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 2. Nuon – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 3. Nuon – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 4. Nuon – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 5. Nuon – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 6. Nuon – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 7. Nuon – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 8. Nuon – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 9. Nuon – Stroom en Gas Onbepaalde tijd

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Nuon en bezuinig op gas en elektra!