Gas en licht vergelijken Nieuwebrug Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas zie je terug in de energienota. Vandaar loont het om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Nieuwebrug vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + geschatte verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwebrug [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf in de regio Heerenveen (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Nieuwebrug doen de meesten bij één aanbieder. Middels deze website achterhaal je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over aanbiedingen van Budget Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, groen uit EU, zon, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Nieuwebrug.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de opsomming vind jij diverse kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen nogal per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €80 tot €180. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuwebrug vegelijken. In de tabel vind jij mogelijke prijzen voor populaire soorten huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwebrug. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Heerenveen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €133,25 €142,75
Tussenwoning €107 €141,25 €153,25 €165,5
Hoekwoning €132,5 €149,25 €168 €176,75
2 onder 1 kap €146 €169 €183,5 €193
Bungalow €176,5 €199 €213 €221,25
Doorsnee €124,5 €147,25 €158,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nieuwebrug? Of je nu klant bent bij Anode Energie en Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Opties zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of neem een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Remeha of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit à la minute met onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment kun jij gebruik maken van allerlei “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Foxhol vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval probleemloos de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij spot snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste waardering

Een deel van de consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Nieuwebrug.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra info over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwebrug kan snel via de pc. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn een stuk goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Wouw afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuwebrug? Doe dit door een belang te nemen in groene oplossingen als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nieuwebrug vergelijken Nu een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen