Gas en licht vergelijken Nieuwe Pekela Direct leveranciers vergelijken en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Nieuwe Pekela vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de vergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwe Pekela [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Pekela (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Nieuwe Pekela is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Middels de vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de stappen hieronder (of check energie via Coteq Netbeheer).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit NL, wind, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Nieuwe Pekela.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice of Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna tref jij onze meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen flink per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €95 en €215. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Nieuwe Pekela vegelijken. Hieronder zie je de modale prijzen voor enkele woningtypes en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwe Pekela. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Pekela.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €121,75 €131,75 €142,25
Tussenwoning €109,25 €140 €154 €164,5
Hoekwoning €131,25 €151,75 €167,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €183,75 €193,75
Vrijstaand €179,5 €200,5 €214,25 €221,5
Doorsnee €123 €145,75 €161,25 €168,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Normaal is zo’n storing in no-time beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Nieuwe Pekela? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “een programmeerbare thermostaat ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of installeer een HR-ketel van Atag, Vaillant, Nefit, Intergas of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je direct door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Tegenwoordig kan je profiteren van diverse verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Folsgare vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan à la minute de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste ratings

Een groeiend aantal mensen eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en transparantie is onmisbaar. Hiervoor lees je het klantcijfer en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Nieuwe Pekela.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwe Pekela gaat ogenblikkelijk door het internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig scherper dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Woudenberg afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Nieuwe Pekela gebeurt ook door te investeren in groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Nieuwe Pekela vergelijken Moeiteloos een licht & gas abonnement aanvragen & afsluiten