Gas en licht vergelijken Neer Direct leveranciers vergelijken en bespaar €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Daarom loont het om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Neer vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Dankzij onze tool kan jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Neer [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Leudal (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Neer doen de meesten bij één maatschappij. Aan de hand van onze tool achterhaal jij de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek energie via De Vastelastenbond).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Neer.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers? Hierna ontdek je onze veel gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €95 tot €240. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Neer vegelijken. Hierna tref jij geschatte prijzen voor enkele type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Neer. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Leudal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123,25 €130,25 €141
Tussenwoning €107,5 €138,25 €153,25 €163,5
Hoekwoning €131 €150,25 €166,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,75 €169 €181,25 €193,5
Landhuis €179,5 €199,75 €213 €222,75
Modaal €122,25 €145,75 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (zoals Westland Infra). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Vaak zijn stroomproblemen in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Neer? Dit is niet afhankelijk van E.ON of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “niet alle radiatoren open zetten ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of koop een HR-ketel van Atag, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie kan snel uit! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat eenvoudig door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit velerlei milieuvriendelijke installaties die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Ermelo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vlug de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Limburg) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Een deel van de huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en de laatste reviews van huidige contractanten voor energiebedrijven Neer.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer dus het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve advies inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Neer werkt binnen no-time via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Henxel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Neer gebeurt ook door te investeren in duurzame installaties zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Neer vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement afsluiten en aanvragen