Gas en licht vergelijken Molkwerum Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het verstandig om na te gaan welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Molkwerum vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Molkwerum [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het waterbedrijf werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Molkwerum kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van onze tool ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de stappen hieronder (of check energie van Innova Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Molkwerum.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket kan volstaan wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Onderstaand detecteer je actuele top stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per huis. De maandelijkse energierekening varieert tussen €110 tot €175. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Molkwerum vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je geschatte kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Molkwerum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €121,75 €130,75 €142,5
Tussenwoning €106,5 €140,5 €155 €163,25
Hoekwoning €132 €150,75 €168 €179
2 onder 1 kap €147,5 €167,25 €184,5 €192,25
Bungalow €178,75 €197,25 €214,75 €224
Gemiddeld €121,5 €144,5 €161,25 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (zoals Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Door de bank genomen is een stroomprobleem in no-time weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Molkwerum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna detecteer je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, AWB, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij binnen no-time met onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment kun jij gebruik maken van aantrekkelijke verantwoorde producten waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welk energiebedrijf is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Ellewoutsdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan direct de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten met bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Een deel van de Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Molkwerum.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bestudeer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Molkwerum kan eenvoudig via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans betaalbaarder dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Wijk en Aalburg afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Molkwerum is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Molkwerum vergelijken Snel online een elektra en gas contract aanvragen & afsluiten