Gas en licht vergelijken Mechelen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Mechelen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Hierna zie je vlug de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mechelen [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels een alles-in-één pakket. Water krijg je van de betreffende leverancier in de regio Gulpen-Wittem (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Mechelen doen de meesten bij één aanbieder. Middels de energievergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk energie vergelijken bij RENDO Netwerken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Mechelen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE? Hieronder tref je diverse veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €105 – €230. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Mechelen vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij de nominale kosten voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Mechelen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Gulpen-Wittem.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €123 €132,5 €141,25
Tussenwoning €108 €138,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €131,5 €151 €167 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €167,5 €184,5 €194,5
Vrijstaand €177,75 €199,25 €212,25 €224
Doorsnee €122,25 €144,75 €161 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen zijn stroomproblemen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Mechelen? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA of UnitedConsumers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “wassen op 30 graden ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Intergas of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je binnen no-time middels onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag bestaan er aantrekkelijke verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld pelletkachel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Eagum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen als windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Enkele mensen hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar het eindcijfer en de laatste meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Mechelen.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer voorlichting betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mechelen werkt nu door het internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn doorgaans goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van je privégebruik kun je dan opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Welsum afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: ondernemers kiezen voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Mechelen? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Mechelen vergelijken Eenvoudig een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen