Gas en licht vergelijken Eagum Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Eagum vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Met behulp van onze tool kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens detecteer je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eagum [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één compleet abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de regio Leeuwarden (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Eagum doen de meesten bij één bedrijf. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl tref jij de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Qwint variabel tarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, groen, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Eagum.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de volgende lijst detecteer je onze top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen aanmerkelijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €105 en €230. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Eagum vegelijken. Hieronder vind jij de nominale kosten voor diverse soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eagum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Leeuwarden.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,25 €133,5 €143,25
Tussenwoning €109,5 €140 €154,5 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,75 €167,5 €179
2 onder 1 kap €145 €170 €184 €194
Villa €178,25 €198 €213,25 €224,25
Doorsnee €122,5 €145,75 €160 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Eagum? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Bijgaand vind je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij à la minute door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kan je profiteren van diverse “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Vuren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vandaag nog de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je spot vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van 0groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende reviews

Sommige consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Eagum.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra info betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eagum is binnen no-time via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn vaak goedkoperdan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen als je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Noordhoek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Eagum kan natuurlijk door geld te steken in verantwoorde systemen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Eagum vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten