Gas en licht vergelijken Matsloot Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het goed om te zien welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Matsloot vergelijken? Geef je woongegevens en ook energieverbruik in. Via onze tool kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Matsloot [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest fundamentele voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Noordenveld (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Matsloot doen de meesten bij één leverancier. Op basis van de gaslicht-vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie vergelijken bij Westland Infra).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Matsloot.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij NLE, Pure Energie, Eneco, Essent, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? Hierna achterhaal jij de veel gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanzienlijk per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €105 – €170. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Matsloot vegelijken. Hieronder bekijk jij de nominale energiekosten voor populaire soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energienota, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Matsloot. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Noordenveld.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €131 €140,25
Tussenwoning €107,75 €138,5 €154,75 €163,5
Hoekwoning €132,5 €149,5 €167,75 €177,25
2 onder 1 kap €147 €169,5 €182 €194
Vrijstaand €176,25 €198,75 €215 €221,75
Modaal €123,5 €146,5 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Liander). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Matsloot? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en/of Innova Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand tref jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “led-lampen gebruiken ” en “Kies voor een hotfill-wasmachine.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij regelt dit moeiteloos door het toepassen van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je verschillende “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Dussen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan gemakkelijk de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Drenthe) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan zeker de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met bijv. groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Meer en meer woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Matsloot.

Overstappen

Elke energiemaatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Matsloot gaat vandaag nog online. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan groter worden in het geval je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Well afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Matsloot? Dat kan door te gaan voor “groene” oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Matsloot vergelijken Moeiteloos een licht en gas abonnement afsluiten + aanvragen