Gas en licht vergelijken Maarssen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Maarssen vergelijken? Vul jouw locatie + geschatte verbruik in. Via deze website kan je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Maarssen [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de basis aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Stichtse Vecht (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Maarssen doen de meesten bij één bedrijf. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl bekijk je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk overstappen naar Westland Infra).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Utrecht).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Maarssen.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand bekijk jij de huidige vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per gezinssamenstelling. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €100 – €215. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Maarssen vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je de doorsnee gas-licht kosten voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Maarssen. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Stichtse Vecht.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €122,75 €133 €142
Tussenwoning €107,75 €139,25 €154,75 €165
Hoekwoning €132 €149,75 €166,75 €179
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €184,5 €192,75
Villa €178,25 €197,75 €215,25 €224,5
Standaard €124,5 €145,75 €158,25 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (als. Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Maarssen? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie of Innova Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “een efficiënte douchekop kopen ” en “Rolluiken gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Intergas, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit moeiteloos aan de hand van ons zoekscript.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag is er keuzen uit meerdere “groene” producten die veel minder stroom gebruiken. Denk aan biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Domburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan meteen de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij vindt vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van 0windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Opvallend veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Maarssen.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve info over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Maarssen is eenvoudig in een online omgeving. Men kan kiezen uit B2B contracten. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan hoger worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van eigen privégebruik mag jij opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Wagenborgen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Maarssen? Doe dit door te beleggen in verantwoorde producten als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Maarssen vergelijken Snel een stroom en gas abonnement aanvragen & afsluiten