Gas en licht vergelijken Lioessens Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. À la minute gas en licht leveranciers in Lioessens vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook verwachte gas-licht verbruik in. Geholpen door onze tool kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lioessens [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Dongeradeel (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Lioessens is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van de vergelijker vind je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Vrijopnaam voor gas en stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lioessens.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom volstaat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Eneco of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio? Onderstaand vind je de huidige veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €100 en €195. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lioessens vegelijken. In het schema hieronder tref jij mogelijke gas-licht kosten voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Lioessens. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €122,25 €131,25 €143,5
Tussenwoning €107,25 €140 €153,5 €164,75
Hoekwoning €130,25 €152,25 €167,5 €178
2 onder 1 kap €147 €169,5 €181,75 €193,75
Landhuis €179 €197,25 €213,75 €222,25
Modaal €123,25 €147 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lioessens? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie beperken is te doen op diverse manieren. Hierna ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “haal opladers uit het stopcontact ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij moeiteloos door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit allerlei verantwoorde energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Delfgauw vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval zonder problemen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste ratings

Steeds meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Lioessens.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer daarom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer details omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lioessens is zonder problemen online. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Vogelenzang afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Lioessens? Doe dit door een belang te nemen in “groene” systemen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Lioessens vergelijken Zonder moeite een licht & gas abonnement aanvragen + afsluiten