Gas en licht vergelijken Landerum Snel leveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas dat je verstookt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het goed om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Landerum vergelijken? Geef je woongegevens plus verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Landerum [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Terschelling (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Landerum doe je wel bij één partij. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker bekijk je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Enexis overstappen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, grijs, groen uit EU, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Landerum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is toereikend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? In de volgende lijst vind je onze veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €85 – €245. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Landerum vegelijken. Via de volgende tabel zie je de modale energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Landerum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Terschelling.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,25 €132,75 €142,75
Tussenwoning €109,25 €141 €153,25 €163,25
Hoekwoning €130 €151 €169 €178,25
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €181,5 €191,75
Vrijstaand €179,25 €199 €213,5 €221,75
Gemiddeld €123,5 €147,5 €159,75 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Landerum? Dit is niet afhankelijk van Budget Energie en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Zorg er voor dat je vriezer goed dicht gaat.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit direct door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit velerlei groene installaties die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Callantsoog vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan zonder problemen de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste klantervaring

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het klantcijfer en nieuwe meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Landerum.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Landerum werkt eenvoudig online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Uitwijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Landerum? Doe dit door een belang te nemen in “groene” energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Landerum vergelijken Makkelijk & snel een gas & licht abonnement aanvragen + afsluiten