Gas en licht vergelijken Kolderwolde Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor is het goed om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Kolderwolde vergelijken? Vul jouw locatie en geschatte verbruik in. Met behulp van onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend zie je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kolderwolde [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water neem je af bij het waterbedrijf uit de omgeving De Friese Meren (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Kolderwolde doen de meesten bij één organisatie. Via de vergelijker zie je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek Vattenfall oversluiten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, grijs, groen uit NL, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Kolderwolde.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE of Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij actuele veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen behoorlijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €95 tot €235. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de tariefvergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Kolderwolde vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de gemiddelde gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Kolderwolde. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,75 €122,5 €130,75 €140,5
Tussenwoning €107 €140 €155,25 €163,75
Hoekwoning €130,25 €150 €168,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,5 €167,5 €182,5 €192,75
Bungalow €176,5 €198,75 €215,25 €221,5
Modaal €124,25 €147,5 €160,25 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. In de regel is een elektriciteitsprobleem in no-time beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Kolderwolde? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond en MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “wassen op 30 graden ” en “Geen open haard gebruiken.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Vaillant, Intergas, Nefit of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos d.m.v. onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er verschillende verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Holland kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke maatschappij moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Breskens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen zoals groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Sommige huishoudens willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Kolderwolde.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kolderwolde kan probleemloos in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen als je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Tienhoven afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Kolderwolde kan natuurlijk door te gaan voor duurzame systemen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Kolderwolde vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen