Gas en licht vergelijken Breskens Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Breskens vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Middels onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand detecteer je à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Breskens [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de allerbelangrijkste voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Sluis (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Breskens kan gelukkig wel bij één maatschappij. Op basis van deze website vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Engie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zeeland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Breskens.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? In de volgende lijst tref je een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanzienlijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €110 – €185. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Breskens vegelijken. Onderstaand ontdek je de doorsnee prijzen voor veel voorkomende woningtypes en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Breskens. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Sluis.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121,25 €130,25 €141,25
Tussenwoning €109,25 €140,25 €153 €164
Hoekwoning €130,75 €152,25 €169,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €168,5 €183,25 €194
Villa €179,5 €198 €214,5 €221,5
Standaard €123,75 €145 €158,75 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Normaliter is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Breskens? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice en UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina detecteer je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “een goede thermoskan gebruiken ” en “Een ketel kopen die past bij de grote van je huis.” Of installeer een HR-ketel van Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat direct d.m.v. ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van allerlei milieuvriendelijke energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere warmtepomp, biomassaketel, warmtenet, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment werken diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Streefkerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan moeiteloos de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Zeeland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste beoordeling

Een groeiend aantal contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie is onmisbaar. Daarvoor kan je kijken naar het klantcijfer en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Breskens.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Check eerst jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Breskens werkt nu in een online omgeving. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn soms gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan hoger worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Macharen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Breskens? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen als biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Breskens vergelijken Vandaag nog een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen