Gas en licht vergelijken Jubbega Nu leveranciers vergelijken en bespaar tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het verstookte gas drukt zwaar op de energiekosten. Daarom loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Jubbega vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Middels gaslichtafsluiten.nl kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jubbega [Update oktober 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de basis aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier in de provincie Heerenveen (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Jubbega kan gelukkig wel bij één partij. Door middel van de energievergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Clean Energy kosten).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, zon, groen, groen uit NL, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor oktober 2023.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Jubbega.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten oktober 2023

Ken jij Vattenfall, Greenchoice, Essent, Eneco, NLE of Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? In de opsomming detecteer je onze meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €75 – €170. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Jubbega vegelijken. Onderstaand bekijk jij de nominale energiekosten voor diverse klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Jubbega. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €120,5 €130,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €140 €154 €163,25
Hoekwoning €131,75 €152,5 €167,75 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,25 €181,75 €194,25
Villa €178,75 €199,75 €212,75 €223,5
Modaal €121,5 €147,25 €159,5 €171

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de boosdoener de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Normaal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Jubbega? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina bekijk jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Atag of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je zonder problemen d.m.v. onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van diverse verantwoorde energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie uitstekende service, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Blankenham vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan snel de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten met bijv. groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Veel contractanten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor check je het cijfer en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Jubbega.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jubbega gaat binnen no-time via internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan groter worden in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Striep afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer ondernemingen kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Jubbega? Doe dit door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Jubbega vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen