Gas en licht vergelijken Jelsum Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het verstookte gas zie je terug in jouw energiekosten. Daarom loont het om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Jelsum vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kan je als consument zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Jelsum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier actief in de buurt van Leeuwarderadeel (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Jelsum kan gelukkig wel bij één maatschappij. Dankzij de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Volg de stappen hieronder (of check Enexis tarieven april 2024).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, wind, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Jelsum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? Hieronder vind je onze kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €90 en €170. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Jelsum vegelijken. Onderstaand bekijk jij de doorsnee tarieven voor populaire woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Jelsum. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Leeuwarderadeel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123,25 €132,5 €140,5
Tussenwoning €109,25 €141,5 €153 €164,25
Hoekwoning €131,5 €151,75 €168,25 €176,5
2 onder 1 kap €146,75 €169 €181,5 €191,75
Villa €176,5 €200,5 €214,75 €222,25
Standaard €121,5 €144,75 €158,75 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Jelsum? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA of Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze pagina tref je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je moeiteloos via onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Op dit moment kun jij gebruik maken van verschillende groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan uitstekende service, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Biddinghuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan snel de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ziet binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Hiervoor check je het eindcijfer en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Jelsum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk daarom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Jelsum kan direct via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Stevensbeek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Jelsum kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke systemen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Jelsum vergelijken Simpel een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten