Gas en licht vergelijken Ittervoort Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt de energienota. Hierom is het slim om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Ittervoort vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Door middel van de gaslicht-vergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna detecteer je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ittervoort [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest belangrijke aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Leudal (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Ittervoort is gewoon mogelijk bij één organisatie. Middels gaslichtafsluiten.nl bekijk je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Qwint tarieven juli 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ittervoort.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall, Pure Energie of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? Hieronder tref je diverse populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen enorm per woning. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €90 tot €185. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ittervoort vegelijken. Via de volgende tabel tref jij geschatte tarieven voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Ittervoort. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Leudal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121 €131,5 €143,5
Tussenwoning €107 €138,75 €152,75 €164
Hoekwoning €131,25 €151,5 €167,25 €178,25
2 onder 1 kap €147 €167,25 €183,75 €192,75
Bungalow €176,5 €199,75 €212,25 €222
Doorsnee €122 €146,75 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Ittervoort? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Draai geen warm programma als dit niet nodig is.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je ogenblikkelijk d.m.v. onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op het ogenblik vind je meerdere duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Tegenwoordig zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Beugen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval zonder problemen de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste waardering

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om dit te weten te komen check je het cijfer en recente recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Ittervoort.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ittervoort werkt moeiteloos door het internet. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn doorgaans betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Stegeren afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Ittervoort? Dat kan door geld te steken in “groene” energiebronnen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Ittervoort vergelijken Gemakkelijk een gas en elektra abonnement afsluiten en aanvragen