Gas en licht vergelijken Indijk Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het verstookte gas drukt zwaar op jouw energienota. Vandaar is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Indijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. D.m.v. onze tool kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Indijk [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de betreffende leverancier werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Indijk kan gelukkig wel bij één partij. Via de gaslicht-vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Noordelijk Lokaal Duurzaam tarieven juli 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, zon, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Indijk.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna bekijk je diverse veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per woning. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €110 en €155. Snel de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de tariefvergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Indijk vegelijken. In het schema hieronder tref je de nominale gas-licht kosten voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Indijk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €123,25 €133,5 €142,75
Tussenwoning €107 €138,75 €153,75 €165,5
Hoekwoning €131,25 €151,5 €168,75 €177
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €181,75 €194
Bungalow €177,25 €200 €215 €222,75
Standaard €121,5 €146,25 €161 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n storing in no-time weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Indijk? Of je nu stroom afneemt bij Energiedirect.nl of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website ontdek je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Onder andere “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of neem een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dit zoek je meteen door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op het ogenblik kan je profiteren van interessante “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land kan jij kiezen uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Lees nu verder over energiepakket Berkenwoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan vlug de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij achterhaald vlug de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Opvallend veel huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor lees je het eindcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Indijk.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie over zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Indijk kan onmiddellijk in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen als je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Steendam afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal ondernemers gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Indijk gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Indijk vergelijken Gemakkelijk een gas en elektra abonnement afsluiten + aanvragen