Gas en licht vergelijken Ilpendam Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gas beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Ilpendam vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ilpendam [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest elementaire voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet middels een totaal abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf werkzaam rondom Waterland (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Ilpendam doen de meesten bij één leverancier. Door middel van de energievergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over NLE tarieven juni 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Ilpendam.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is passend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Greenchoice, Eneco, NLE, Essent of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst vind jij onze populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €105 – €165. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ilpendam vegelijken. In de tabel tref jij de nominale energiekosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ilpendam. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Waterland.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €123 €131,5 €142,25
Tussenwoning €106,5 €139,25 €154,5 €162,25
Hoekwoning €129,25 €151 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €145 €168,5 €182,25 €193,25
Landhuis €178,75 €199,5 €213 €221,75
Modaal €122,25 €144,75 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Ilpendam? Of je nu stroom afneemt bij De Vastelastenbond en/of NLE: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie verminderen kan op verschillende manieren. Hierna achterhaal jij 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Voorbeelden zijn “neem een waterbespaarder ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij moeiteloos via onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment is er keuzen uit velerlei verantwoorde oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Onder andere pelletkachel, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Berkel-Enschot vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende recensies

Veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen kijk je naar de totale beoordeling en recentelijke comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Ilpendam.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ilpendam werkt zonder problemen in een online omgeving. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden zodra je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Steenbergen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ilpendam kan natuurlijk door te kiezen voor “groene” oplossingen zoals o.a. zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Ilpendam vergelijken Gemakkelijk een gas en elektra contract afsluiten + aanvragen