Gas en licht vergelijken Horssen Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Horssen vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Horssen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een alles-in-één pakket. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Druten (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Horssen doe je wel bij één partij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker vind je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Qurrent prijzen).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Horssen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Eneco, Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand ontdek je onze populaire pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energienota varieert tussen €120 tot €150. Probleemloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Horssen vegelijken. Hieronder bekijk je de modale gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Horssen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Druten.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €121,25 €133,5 €140,5
Tussenwoning €109,5 €141 €153,5 €163,75
Hoekwoning €131,75 €150,25 €166,25 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €184,25 €194,5
Landhuis €177,25 €200,25 €215,25 €221,75
Gemiddeld €122,25 €147 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Doorgaans is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Enduris). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is zo’n storing heel erg snel gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Horssen? Het maakt niet uit of je zit bij E.ON en Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder zie je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “wassen op 30 graden ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Neem een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij vlug op basis van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig vind je interessante “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. O.a. warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Beesel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je doorzoekt eenvoudig de goedkoopste leverancier (die levert in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer daarvoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bronnen zoals groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Opvallend veel huizenbezitters willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het eindcijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Horssen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Controleer dus de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Horssen is vandaag nog door het internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn soms voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De korting kan toenemen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Someren afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Horssen is ook mogelijk door geld te steken in “groene” systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Horssen vergelijken Probleemloos een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen