Gas en licht vergelijken Holwierde Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieleverancier voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Holwierde vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holwierde [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Delfzijl (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Holwierde doen de meesten bij één partij. Middels gaslichtafsluiten.nl tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Endinet Groep vergelijken).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, groen uit EU, wind, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Holwierde.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Pure Energie, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers? In de opsomming vind je een aantal veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per huishouden. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €80 – €230. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Holwierde vegelijken. In de tabel zie je mogelijke tarieven voor enkele soorten huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Holwierde. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €120,5 €132,5 €142,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €155,25 €163
Hoekwoning €130,25 €151 €168,75 €178,75
2 onder 1 kap €146,75 €168 €184,5 €191,5
Vrijstaand €177,75 €200,25 €212,5 €221,5
Doorsnee €122,5 €145,75 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken gefixt. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Holwierde? Of je nu stroom afneemt bij Fenor of Vattenfall: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Vaillant of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij moeiteloos aan de hand van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Op dit moment vind je veel duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. O.a. infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Balkbrug vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan moeiteloos de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je bekijkt direct de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten met bronnen zoals windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste reviews

Meer en meer huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Holwierde.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk dus de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer details m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holwierde gaat nu door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans goedkoperdan de particuliere tarieven. Het voordeel kan hoger worden in het geval je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Sint-Oedenrode afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Holwierde? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Holwierde vergelijken Snel online een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen