Gas en licht vergelijken Holwerd Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het geen gek idee om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Holwerd vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus energieverbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Holwerd [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Dongeradeel (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Holwerd kan gelukkig wel bij één organisatie. Via de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over Westland Infra vergelijken).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, zon, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Holwerd.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent? Hierna detecteer je diverse populaire pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per huishouden. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 en €215. Vlug de gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Holwerd vegelijken. In de tabel bekijk je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Holwerd. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref je het geschatte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123,25 €131,25 €143,25
Tussenwoning €108,25 €141 €152,25 €165,25
Hoekwoning €131 €149,25 €168 €179,25
2 onder 1 kap €144,5 €168,5 €184,5 €194,5
Villa €177,5 €198,25 €215,5 €224
Gemiddeld €121,5 €147 €160 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Holwerd? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hierna bekijk jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Atag, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit snel door middel van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig vind je allerlei “groene” systemen die goedkoop verwarmen. O.a. warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Balk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan eenvoudig de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet snel de goedkoopste leverancier (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste ratings

Enkele huishoudens kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om dit te weten te komen kijk je naar de totale beoordeling en de laatste recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Holwerd.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk als eerste het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Holwerd is onmiddellijk via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn aanzienlijk betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik kan jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Sint-Michielsgestel afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Holwerd is ook mogelijk door geld te steken in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Holwerd vergelijken Nu een licht en gas contract afsluiten en aanvragen