Gas en licht vergelijken Hollandscheveld Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op je energierekening. Om die reden is het goed om na te gaan welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Hollandscheveld vergelijken? Voer je adres + verbruik in. Middels onze tool kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hollandscheveld [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Hoogeveen (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Hollandscheveld doen de meesten bij één leverancier. Middels onze tool tref jij de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Gebruik de stappen hieronder (of check Qwint vergelijken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, groen uit EU, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Hollandscheveld.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent? Onderstaand vind je onze top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €100 tot €170. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Hollandscheveld vegelijken. In de tabel tref je de modale energiekosten voor veel voorkomende woningtypes en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Hollandscheveld. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Hoogeveen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,75 €121,75 €131,25 €141,5
Tussenwoning €109,5 €141 €153,75 €164,25
Hoekwoning €130,5 €152,5 €169,25 €178,5
2 onder 1 kap €146 €168,75 €181,75 €191,25
Bungalow €177 €200,25 €215,5 €221,75
Modaal €121,75 €147,5 €160,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Coteq Netbeheer). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hollandscheveld? Dit is niet afhankelijk van Essent en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dit zoek je vandaag nog door middel van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Nederland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Badhoevedorp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste leverancier (die werken in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Beste recensies

Steeds meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Hollandscheveld.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hollandscheveld gaat binnen no-time door het internet. Er bestaan hiervoor B2B contracten. De prijzen worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn een stuk scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Sint Maartensbrug afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Hollandscheveld is ook mogelijk door te beleggen in groene installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Hollandscheveld vergelijken Direct een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen