Gas en licht vergelijken Hollandsche Rading Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Hollandsche Rading vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de gaslicht-vergelijker kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je à la minute de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hollandsche Rading [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf in de regio De Bilt (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Hollandsche Rading doen de meesten bij één aanbieder. Met behulp van deze website bekijk jij de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Qurrent vergelijken).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Utrecht).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, zon, wind, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hollandsche Rading.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent? In de volgende lijst tref je diverse scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen nogal per huis. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €90 tot €185. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hollandsche Rading vegelijken. Hierna ontdek je de doorsnee kosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hollandsche Rading. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio De Bilt.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,5 €131,5 €141
Tussenwoning €107,25 €138,25 €155,25 €163,5
Hoekwoning €131,5 €151,25 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €146 €170,5 €183,5 €193,75
Villa €177,5 €199,75 €212,5 €221,75
Gemiddeld €122,75 €145 €159,25 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hollandsche Rading? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en/of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Bijv. “gebruik alleen A++ producten ” en “Zoveel mogelijk dubbel glas.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat onmiddellijk aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag zijn er allerlei groene installaties die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In Holland vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke stroomaanbieder is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Bad Nieuweschans vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan snel de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder (die levert in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer hiervoor de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Sommige Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recente comments van afnemers voor energiebedrijven Hollandsche Rading.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Check hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hollandsche Rading gaat simpelweg via internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je een hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Sint Maarten afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Hollandsche Rading kan natuurlijk door te investeren in duurzame oplossingen zoals pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Hollandsche Rading vergelijken Nu een gas en licht abonnement aanvragen en afsluiten