Gas en licht vergelijken Herkenbosch Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Herkenbosch vergelijken? Vul jouw locatie en ook verbruik in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Herkenbosch [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Roerdalen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Herkenbosch doen de meesten bij één organisatie. Middels de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Oxxio abonnement).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Herkenbosch.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is afdoende in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall of ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie? In de volgende lijst vind jij diverse populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per gezin. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €85 en €205. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Herkenbosch vegelijken. Via de volgende tabel tref je geschatte kosten voor veel voorkomende klasse woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Herkenbosch. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Roerdalen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121,5 €131,75 €142,5
Tussenwoning €106,75 €140 €154,25 €162,5
Hoekwoning €129,75 €151,5 €167,75 €178,75
2 onder 1 kap €147 €170,25 €182,5 €193,75
Villa €178,75 €198,25 €215 €224,5
Doorsnee €123,5 €146,75 €160,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n storing heel erg snel weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Herkenbosch? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. O.a. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of neem een HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, Vaillant of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat direct d.m.v. onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is gewoon duur. Tegenwoordig bestaan er diverse groene producten die goedkoop verwarmen. O.a. warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Tegenwoordig vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Angeren vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval probleemloos de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ziet meteen de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Limburg) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen als groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Herkenbosch.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Herkenbosch is à la minute door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen als je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Schinveld afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Herkenbosch? Doe dit door geld te steken in verantwoorde oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Herkenbosch vergelijken Gemakkelijk een gas en licht abonnement afsluiten & aanvragen