Gas en licht vergelijken Hellum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas drukt zwaar op je energierekening. Hierom loont het om na te gaan welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Hellum vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Middels deze website kan je als consument moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hellum [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Slochteren (denk hierbij aan WML). Gas en licht afsluiten in Hellum kan gemakkelijk bij één leverancier. Op basis van deze website vind je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl abonnement).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hellum.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent of ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder bekijk je onze populaire energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen enorm per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €105 en €240. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hellum vegelijken. In de tabel tref je de gemiddelde gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Hellum. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Slochteren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,75 €133,25 €143
Tussenwoning €106,5 €140,75 €154,25 €163,75
Hoekwoning €130,75 €150,5 €166,25 €177,5
2 onder 1 kap €146,75 €170 €181,25 €194,5
Landhuis €179 €198,75 €212,25 €224,25
Gemiddeld €122,75 €145,5 €159,75 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Hellum? Of je nu klant bent bij Clean Energy en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand bekijk jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat ogenblikkelijk via onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van meerdere “groene” producten waarbij je goedkoop uit bent. Zoals pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Ammerzoden vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval moeiteloos de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Hoogste waardering

Opvallend veel consumenten eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en recente recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hellum.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hellum kan eenvoudig via de pc. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk lager dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan hoger worden zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een deel van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Schelluinen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hellum kan natuurlijk door te investeren in “groene” energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Hellum vergelijken Eenvoudig een gas en elektra abonnement aanvragen en afsluiten