Gas en licht vergelijken Heerle Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te zien welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Heerle vergelijken? Vul jouw locatie plus energieverbruik in. Op basis van de vergelijker kan jij snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heerle [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Roosendaal (dat kan zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Heerle doen de meesten bij één organisatie. Aan de hand van onze tool vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk MAIN Energie groene stroom).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, co2 gecompenseerd, grijs, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Heerle.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is passend bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent of Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst bekijk jij actuele populaire gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 – €150. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Heerle vegelijken. In de tabel tref jij aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Heerle. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Roosendaal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122 €131,5 €142,5
Tussenwoning €108,75 €139 €153,75 €162,75
Hoekwoning €131,75 €150,25 €169 €178
2 onder 1 kap €147,25 €168,25 €183 €192,75
Bungalow €178,75 €197,5 €215,5 €222,25
Standaard €122,25 €147 €161 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Heerle? Of je nu klant bent bij Greenchoice en/of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina vind je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Een HR-ketel gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze bekijk jij zonder problemen door gebruik van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde systemen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Aerdt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer hiervoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten met onder andere groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste reviews

Opvallend veel contractanten willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de totale beoordeling en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Heerle.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Check hierom de voorwaarden in het contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heerle is onmiddellijk via de pc. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan groter worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in s-Heerenberg afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Heerle kan natuurlijk door geld te steken in milieuvriendelijke energiebronnen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Heerle vergelijken Vandaag nog een licht en gas abonnement afsluiten en aanvragen