Gas en licht vergelijken Haule Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te zien welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Haule vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruiksgegevens in. Geholpen door deze website kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haule [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Ooststellingwerf (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Haule doen de meesten bij één partij. Geholpen door de energievergelijker vind jij de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk RENDO Netwerken stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, zon, grijs, groen uit NL, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Haule.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE of Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE? Hieronder vind jij de huidige top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota varieert tussen €110 en €150. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Haule vegelijken. Via de volgende tabel tref je geschatte gas-licht kosten voor populaire type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Haule. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Ooststellingwerf.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €120,25 €133 €142,5
Tussenwoning €109,25 €139 €154,75 €165,5
Hoekwoning €131,75 €150 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €181,25 €192,25
Landhuis €179,5 €200,25 €213 €224,5
Standaard €123,5 €145,5 €160,25 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaliter zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Haule? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Vrijopnaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website ontdek je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Atag, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij moeiteloos door het toepassen van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er verschillende duurzame producten die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij is het beste? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Aalsmeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan eenvoudig de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je bekijkt vandaag nog de goedkoopste leverancier (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Veel mensen kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Haule.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk altijd jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haule kan zonder problemen via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Rottum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen zien heil in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Haule? Doe dit door te investeren in “groene” systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Hierdoor draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Haule vergelijken Moeiteloos een stroom & gas abonnement aanvragen en afsluiten