Gas en licht vergelijken Gorredijk Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gasverbruik beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het verstandig om te controleren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Gorredijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in. Door middel van de vergelijker kan je als consument nu de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gorredijk [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf actief in de buurt van Opsterland (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Gorredijk kan gemakkelijk bij één leverancier. Middels de energievergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over UnitedConsumers actietarief).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Gorredijk.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor elektriciteit is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Essent, Vattenfall, NLE, Eneco of Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE? In de volgende lijst ontdek je diverse meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €100 en €225. Meteen jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan middels onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Gorredijk vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Gorredijk. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal je het verwachte energieverbruik in de regio Opsterland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €121,75 €130,25 €143
Tussenwoning €107,5 €138,75 €152,5 €162,5
Hoekwoning €130 €150 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,5 €168,75 €181,25 €194,5
Vrijstaand €178,5 €199,5 €213 €222
Standaard €124,5 €145 €160 €168,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Normaliter is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Gorredijk? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Noordelijk Lokaal Duurzaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand detecteer je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je à la minute door middel van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage vind je veel verantwoorde oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Zoals zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket Zandhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval probleemloos de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een deel van de consumenten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om hier achter te komen lees je het klantcijfer en betrouwbare comments van andere consumenten voor energiebedrijven Gorredijk.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra voorlichting met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gorredijk kan moeiteloos door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn soms scherper dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Posterholt afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Gorredijk kan natuurlijk door te beleggen in groene oplossingen als infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Gorredijk vergelijken Snel online een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen