Gas en licht vergelijken Gieterveen Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas beïnvloedt je energierekening. Hierdoor is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Gieterveen vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gieterveen [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Aa en Hunze (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Gieterveen is gewoon mogelijk bij één leverancier. Dankzij de energievergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Essent actietarief).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen uit EU, groen, wind, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Gieterveen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Essent of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Onderstaand tref je onze top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 – €155. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Gieterveen vegelijken. Hieronder tref jij mogelijke prijzen voor diverse soorten huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Gieterveen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €122 €133,25 €143,5
Tussenwoning €108,5 €140,25 €153,75 €162,25
Hoekwoning €131,75 €149,5 €166,5 €176,75
2 onder 1 kap €147,5 €168,75 €182 €193,5
Villa €178,5 €200 €212,75 €221,75
Doorsnee €124 €147 €160 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Cogas). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Gieterveen? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “niet alle radiatoren open zetten ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij eenvoudig aan de hand van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag vind je verschillende milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Wouw vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval eenvoudig de betaalbaarste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Drenthe) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Sommige huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het eindcijfer en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Gieterveen.

Overstappen

Elke energieleverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gieterveen is probleemloos door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Petten afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer ondernemers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Gieterveen? Dat kan door te investeren in “groene” installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Gieterveen vergelijken Probleemloos een gas en elektra contract afsluiten en aanvragen