Gas en licht vergelijken Giessen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Giessen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Giessen [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf uit de omgeving Woudrichem (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Giessen is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Door middel van de vergelijker bekijk jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het 7-stappen model (of bezoek Energiedirect.nl actietarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, groen, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Giessen.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, NLE, Essent, Pure Energie, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers? In de opsomming bekijk jij de huidige populaire pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen nogal per gezin. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €105 tot €220. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Giessen vegelijken. Hieronder vind jij de nominale energiekosten voor diverse soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Giessen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Woudrichem.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,25 €123,25 €131,25 €140,25
Tussenwoning €109,5 €139 €155,5 €162,75
Hoekwoning €131,5 €152 €166,75 €178
2 onder 1 kap €147,5 €170 €181,5 €194
Vrijstaand €178,5 €197,25 €214 €222
Gemiddeld €123,25 €145,5 €159 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Giessen? Of je nu klant bent bij DELTA en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website detecteer je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Voorbeelden zijn “niet alle radiatoren open zetten ” en “Laat je warme eten eerst afkoelen voordat je het invriest.” Of neem een HR-ketel van Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat eenvoudig door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig zijn er velerlei milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Denk aan zonneboiler, warmtepomp, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Woudenberg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan zonder problemen de goedkoopste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij spot probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan de “duurzame energie” bron. Of willen jullie gas licht contracten op basis van 0groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste reviews

Meer en meer mensen willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar de totale beoordeling en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Giessen.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Check altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Giessen gaat moeiteloos in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen worden weergegeven met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. De bonus kan groter worden wanneer je een boel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Pernis afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers zijn geïnteresseerd in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Giessen kan natuurlijk door te gaan voor duurzame producten zoals biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Giessen vergelijken Moeiteloos een licht en gas contract afsluiten en aanvragen