Gas en licht vergelijken Gasselte Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Hierdoor loont het om na te gaan welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. Meteen gas en licht leveranciers in Gasselte vergelijken? Geef je woongegevens + verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand achterhaal je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gasselte [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier uit de omgeving Aa en Hunze (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Gasselte is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van onze tool bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Greenchoice actie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, wind, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Gasselte.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice of Powerpeers, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? In de opsomming detecteer je actuele kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €80 en €235. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Gasselte vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je aannemelijke gas-licht kosten voor enkele woningtypes en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Gasselte. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121 €132,5 €143,25
Tussenwoning €107 €139 €153,25 €164,25
Hoekwoning €132,25 €152,5 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €145 €169 €181,5 €193,75
Vrijstaand €176,5 €199,25 €212,25 €223
Doorsnee €124,25 €145,75 €158,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Gasselte? Dit is niet afhankelijk van Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “neem een waterbespaarder ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij ogenblikkelijk door gebruik van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kun jij gebruik maken van diverse duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land heb je de keuze uit veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Henxel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan gemakkelijk de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert simpelweg de goedkoopste aanbieder (actief in Drenthe) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Sommige consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en nieuwe reviews van afnemers voor energiebedrijven Gasselte.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gasselte is eenvoudig via de pc. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn vaak scherper dan die voor consumenten. De bonus kan toenemen wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Oudeschild afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Gasselte? Doe dit door te kiezen voor groene systemen als biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Gasselte vergelijken Snel online een gas en licht abonnement aanvragen & afsluiten