Gas en licht vergelijken Epse Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar loont het om te zien welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Epse vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. Geholpen door onze tool kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Epse [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Lochem (dit zijn organisaties als Waternet). Gas en licht afsluiten in Epse is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Vandebron korting).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Epse.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco, Essent of Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna bekijk je diverse veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren flink per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €105 tot €205. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Epse vegelijken. Onderstaand tref je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Epse. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand ontdek je het verwachte energieverbruik in de regio Lochem.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €122,25 €133,5 €141,25
Tussenwoning €107,75 €139 €153,25 €163
Hoekwoning €131,75 €152 €168,25 €176,75
2 onder 1 kap €144,75 €170,5 €181,25 €191,25
Landhuis €178,25 €199 €213,75 €221,75
Doorsnee €121,25 €146 €160 €169,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Stedin). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Epse? Of je nu stroom afneemt bij Engie of Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “kouder douchen ” en “Tochtstrips gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, AWB, Nefit, Vaillant of Intergas.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij binnen no-time aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage kan je profiteren van veel milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Westerhaar-Vriezenveensewijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan vlug de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer daarvoor als bron “duurzame energie”. Of willen jullie gas en elektra abonnementen met o.a. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Goede reviews

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor raadpleeg je de totale beoordeling en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Epse.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer om die reden jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Epse werkt moeiteloos online. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn doorgaans voordeliger dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een deel van eigen privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oosterwijtwerd afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Epse gebeurt ook door te gaan voor duurzame producten zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Epse vergelijken Snel een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen