Gas en licht vergelijken Empe Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Daarom is het geen gek idee om na te gaan welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Empe vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. D.m.v. de gaslicht-vergelijker kan je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Empe [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest cruciale voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Brummen (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Empe doen de meesten bij één leverancier. Geholpen door onze tool tref jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Innova Energie korting).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, zon, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Zoek naar het voordeligste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Empe.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is afdoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst tref jij een aantal veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen behoorlijk per huis. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €75 – €250. Nu de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Empe vegelijken. Hieronder zie je aannemelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Empe. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Brummen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €122 €130,75 €142,5
Tussenwoning €107,25 €139,5 €153 €165,25
Hoekwoning €131,25 €152,25 €168 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €169,25 €182,5 €193,5
Vrijstaand €177 €198,5 €215,25 €221,75
Modaal €123,25 €146,75 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Empe? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energierekening beperken is te doen op diverse manieren. Op deze pagina achterhaal jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of neem een HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, AWB of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze vind je zonder problemen door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kan je profiteren van veel verantwoorde installaties die goedkoop verwarmen. Bijv. infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder is het beste? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Zoek ook naar energiepakket West-Graftdijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval zonder problemen de gunstigste maatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (werkzaam in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies hiervoor de “duurzame energie” filter. Of wil jij stroom en gascontracten met 0groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en nieuwe reviews van klanten voor energiebedrijven Empe.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check eerst de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Empe werkt vandaag nog in een online omgeving. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit afneemt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van het privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Oosterbeek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Empe gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Empe vergelijken Gemakkelijk een licht en gas contract aanvragen & afsluiten