Gas en licht vergelijken Eckelrade Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op de energiekosten. Om die reden loont het om te checken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Eckelrade vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan jij vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eckelrade [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de betreffende leverancier uit de omgeving Eijsden-Margraten (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Eckelrade kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van de vergelijker detecteer je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het bijgaande stappenplan (of bekijk Cogas variabel tarief).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, groen uit NL, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Eckelrade.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, NLE, Essent, Pure Energie of Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? Hieronder tref je onze meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €75 en €180. Nu jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eckelrade vegelijken. Via de volgende tabel detecteer je geschatte tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Eckelrade. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal je het gemiddelde energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €121,75 €133,25 €141,5
Tussenwoning €106,5 €141,5 €155,25 €162,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €168,75 €176,5
2 onder 1 kap €146,25 €169,75 €182,75 €192,25
Landhuis €177,5 €199,5 €212,75 €221,5
Gemiddeld €122,75 €146,5 €161,25 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Westland Infra). De oorzaak kan zijn onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is een stroomprobleem heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Eckelrade? Het maakt niet uit of je zit bij Essent en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder bekijk je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “niet alle radiatoren open zetten ” en “Niet een te grote koelkast kopen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Remeha, Atag, Intergas, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat meteen door het toepassen van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is gewoon duur. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van veel groene oplossingen die goedkoop verwarmen. Zoals warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk bedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Waarland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan simpelweg de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij treft à la minute de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Steeds meer contractanten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste comments van klanten voor energiebedrijven Eckelrade.

Overstappen

Elke aanbieder wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eckelrade kan vlug online. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van je privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Nuenen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen gaan voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Eckelrade? Dat kan door geld te steken in groene systemen als pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Eckelrade vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten