Gas en licht vergelijken Doenrade Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar €335


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Doenrade vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Via de vergelijker kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!



Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Doenrade [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Schinnen (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Doenrade doe je wel bij één leverancier. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl bekijk jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over MAIN Energie 3 jaar contract maart 2023).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Doenrade.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Essent, Eneco, NLE, Vattenfall, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent? In de opsomming ontdek je actuele veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €100 en €165. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze vergelijker / tools. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Doenrade vegelijken. In het schema hieronder bekijk je mogelijke prijzen voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Doenrade. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Schinnen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,25 €120,75 €130,75 €141,75
Tussenwoning €107,75 €141,5 €155,5 €163,75
Hoekwoning €131 €152 €166,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,25 €169,25 €182,25 €193,75
Landhuis €176,5 €199,25 €215 €221,5
Doorsnee €122,75 €146,75 €159 €171,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal komt dit door de netbeheerder (denk aan Cogas). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Doenrade? Of je nu klant bent bij E.ON en/of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Hieronder tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Let bij het energieverbruik als je een (nieuwe) wasmachine koopt.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Nefit, AWB, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij zoekt dat probleemloos d.m.v. onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit aantrekkelijke groene oplossingen die goedkoop verwarmen. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Holland hebben we een hele scala aan leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Vijfhuizen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan onmiddellijk de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Limburg) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van 0windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende klantervaring

Steeds meer mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Doenrade.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer daarom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Doenrade is onmiddellijk via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn een stuk voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Nieuweschoot afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel bedrijven kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Doenrade gebeurt ook door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Doenrade vergelijken Probleemloos een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten