Gas en licht vergelijken Den Andel Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Den Andel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de vergelijker kun je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Den Andel [Update juni 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één verzamel contract. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Winsum (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Den Andel kan gemakkelijk bij één partij. Aan de hand van de energievergelijker zie je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Pure Energie 1 jaar contract juni 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, groen, zon, grijs, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Den Andel.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket volstaat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Oxxio? In de kolommen hierna tref jij de vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanzienlijk per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt ergens tussen de €95 en €245. Nu de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Den Andel vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal je aannemelijke prijzen voor enkele soorten woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Den Andel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Winsum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €122,75 €130,75 €143,25
Tussenwoning €106,5 €139,5 €152,25 €164,5
Hoekwoning €130,5 €149,75 €168 €179
2 onder 1 kap €144,75 €167,5 €182,5 €192,25
Villa €176,75 €197,75 €213,25 €222,75
Gemiddeld €121,25 €147 €158,25 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Cogas). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Den Andel? Of je nu stroom afneemt bij DELTA of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “Aan een lagere temperatuur wennen in je huis door de kachel lager zetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze bekijk jij direct met onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Vandaag de dag kan je profiteren van allerlei duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is het beste?

Tegenwoordig zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Veen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Kies dan snel de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en filter vervolgens op prijs. Je bekijkt nu de goedkoopste aanbieder (die levert in Groningen) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan zeker de mogelijkheid “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met onder andere windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Den Andel.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Controleer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Den Andel kan snel online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn altijd lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kan je aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Nieuw Beerta afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Den Andel? Dat kan door te kiezen voor duurzame producten zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Zo draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Den Andel vergelijken Moeiteloos een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten