Gas en licht vergelijken Buinerveen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €320


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Daarom is het verstandig om te controleren welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Buinerveen vergelijken? Voer je adres en geschatte verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Buinerveen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Borger-Odoorn (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Buinerveen kan gelukkig wel bij één leverancier. Aan de hand van de vergelijker zie je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Budget Energie contract februari 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Drenthe).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, groen uit NL, wind, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Buinerveen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is voldoende bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? In de opsomming vind jij de veel bestelde pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen wel per gezin. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €120 en €170. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Buinerveen vegelijken. Onderstaand tref jij aannemelijke kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Buinerveen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Borger-Odoorn.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €122,5 €130,25 €143,5
Tussenwoning €108,25 €140,5 €152,75 €163,5
Hoekwoning €129,5 €150 €166,75 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €167,75 €183,25 €191,75
Landhuis €176,75 €200,25 €214,75 €221,75
Gemiddeld €121,5 €144,5 €158,25 €169

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Normaliter zijn stroomproblemen binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Buinerveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. O.a. “het gebruik van lichtdimmers ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Vaillant, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Deze vind je gemakkelijk middels ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Heden ten dage zijn er allerlei “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land zijn er flink wat aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Ter Aar vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan vandaag nog de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Drenthe) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Hoogste klantervaring

Een groeiend aantal huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Daarvoor check je de totale beoordeling en actuele comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Buinerveen.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Buinerveen is zonder problemen via internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen op het moment dat je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Mechelen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Buinerveen kan natuurlijk door te investeren in duurzame systemen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Buinerveen vergelijken Gemakkelijk een gas en licht contract aanvragen + afsluiten