Gas en licht vergelijken Bornwird Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gasverbruik zie je terug in jouw energienota. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieleverancier het goedkoopste is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Bornwird vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verbruiksgegevens in. Door middel van de energievergelijker kan jij vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bornwird [Update december 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier actief in de buurt van Dongeradeel (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Bornwird doe je wel bij één leverancier. Middels de gaslicht-vergelijker vind je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Volg het advies van onze experts (of lees verder over actie Pure Energie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen, groen uit EU, grijs, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor december 2023.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bornwird.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten december 2023

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Essent, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna achterhaal je actuele top gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €95 en €185. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bornwird vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de nominale gas-licht kosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Bornwird. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk je het geschatte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €122 €131,25 €143
Tussenwoning €108,75 €139,25 €152,75 €163,5
Hoekwoning €129,75 €150 €168,5 €179
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €183 €194,25
Landhuis €176,5 €198 €212,25 €223
Doorsnee €124,5 €144,75 €160,5 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. In een doorsnee situatie is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Bornwird? Dit is niet afhankelijk van Energieflex en Pure Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, AWB, Atag of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat meteen door gebruik van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er meerdere groene energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Wil jij graag uitstekende service, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Steenbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan simpelweg de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer daarvoor de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bronnen zoals zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Een deel van de huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en transparantie wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Bornwird.

Overstappen

Elke energieleverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer hierom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bornwird kan eenvoudig via de pc. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd lager vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lutjegast afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bornwird? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Bornwird vergelijken Zonder moeite een gas & licht contract aanvragen & afsluiten