Gas en licht vergelijken Blijham Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het gas heeft veel invloed op de energiekosten. Hierdoor is het goed om te analyseren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Blijham vergelijken? Vul postcode + huisnummer + verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blijham [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest elementaire aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via een totaal abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Bellingwedde (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Blijham kan gelukkig wel bij één bedrijf. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Cogas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit NL, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Blijham.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? Onderstaand vind jij actuele populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening varieert tussen €90 en €165. Direct de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Blijham vegelijken. In de tabel bekijk je mogelijke kosten voor verschillende type huizen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Blijham. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder achterhaal jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bellingwedde.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121,5 €131,75 €143,5
Tussenwoning €106,5 €138,75 €152,5 €163
Hoekwoning €132 €150,5 €167,25 €178
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €184 €194
Bungalow €177,5 €197,75 €213,75 €224
Doorsnee €122 €145,5 €160,5 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enduris). Dit komt vaak door werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Blijham? Dit is niet afhankelijk van Fenor of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “neem een waterbespaarder ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij à la minute met ons zoekscript.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er allerlei duurzame oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Zoals biomassaketel, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

In Holland zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Spanbroek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas met bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste klantervaring

Sommige huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor lees je het eindcijfer en de laatste recensies van afnemers voor energiebedrijven Blijham.

Overstappen

Elke aanbieder is blij met nieuwe klanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blijham werkt simpelweg in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn aanzienlijk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een deel van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Lochem afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Blijham kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde installaties zoals o.a. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Blijham vergelijken Eenvoudig een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten