Gas en licht vergelijken Berltsum Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te zien welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Berltsum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en energieverbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Berltsum [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Menameradiel (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Berltsum kan gemakkelijk bij één maatschappij. Op basis van onze tool achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over oversluiten Energieflex).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit EU, wind, grijs, groen uit NL, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Berltsum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kiezen jullie voor Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna bekijk je diverse kwalitatieve pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €100 en €170. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit met behulp van de tariefvergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Berltsum vegelijken. Onderstaand vind je mogelijke tarieven voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Berltsum. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hierna zie je het gemiddelde energieverbruik in de regio Menameradiel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €122,25 €131,5 €141,5
Tussenwoning €106,25 €140 €153,75 €163
Hoekwoning €129,25 €150,5 €168 €176,25
2 onder 1 kap €146 €170,5 €184,5 €191,25
Vrijstaand €178,75 €199,5 €214 €224,5
Doorsnee €121,25 €144,75 €160,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Berltsum? Of je nu klant bent bij Fenor en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De uitgaven aan energie minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Mogelijkheden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie kan snel uit! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je binnen no-time aan de hand van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Vandaag de dag bestaan er veel groene producten die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonneboiler, pelletkachel, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Sleeuwijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan zonder problemen de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie.

Beste beoordeling

Veel woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt het cijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Berltsum.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Berltsum werkt nu in een online omgeving. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd scherper dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan toenemen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Het aandeel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lewedorp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: bedrijven maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Berltsum kan natuurlijk door te gaan voor duurzame systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier draagt iedereen bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Berltsum vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen