Gas en licht vergelijken Berkhout Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In het bijzonder het gasverbruik kom je weer tegen in de energiekosten. Daarom is het verstandig om te zien welke energieleverancier het goedkoopste is. Nu gas en licht leveranciers in Berkhout vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verwachte gas-licht verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Berkhout [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de regio Koggenland (bijv. Oasen). Gas en licht afsluiten in Berkhout kan gemakkelijk bij één leverancier. Met behulp van onze tool achterhaal jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de stappen hieronder (of check oversluiten Eneco).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, groen, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Berkhout.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst achterhaal je onze vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten variëren enorm per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt ergens tussen de €90 – €205. À la minute de gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels onze handige energievergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Berkhout vegelijken. In de tabel vind jij de doorsnee gas-licht kosten voor diverse klasse woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Berkhout. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Koggenland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €123,5 €131 €143
Tussenwoning €109,25 €139,25 €154 €164
Hoekwoning €129,5 €150,5 €168,75 €177,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,25 €182,5 €194
Bungalow €176,5 €199 €215,25 €223,5
Modaal €122,5 €147,25 €159 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Berkhout? Het maakt niet uit of je zit bij Huismerk Energie en/of Powerpeers: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website tref je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Opties zijn “let op het energielabel ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij meteen middels onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Op dit moment vind je allerlei duurzame installaties die goedkoop verwarmen. Denk aan warmtenet, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Slappeterp vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval zonder problemen de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je spot ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar pakketten van gas en stroom met bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en transparantie is onmisbaar. Daarvoor raadpleeg je de totale beoordeling en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Berkhout.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Berkhout is binnen no-time door het internet. Er bestaan hiervoor abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kan jij opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Leuvenheim afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Berkhout is ook mogelijk door te investeren in milieuvriendelijke installaties zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Zo draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Berkhout vergelijken Vandaag nog een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen