Gas en licht vergelijken Bergen aan Zee Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energiekosten. Daarom loont het om te analyseren welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Probleemloos gas en licht leveranciers in Bergen aan Zee vergelijken? Geef je woongegevens + verbruik in. Via de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bergen aan Zee [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Bergen (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Bergen aan Zee kan gelukkig wel bij één leverancier. Geholpen door de gaslicht-vergelijker achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over overstappen Endinet Groep).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Bergen aan Zee.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming vind je onze top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €95 – €180. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Bergen aan Zee vegelijken. In de tabel ontdek je aannemelijke energiekosten voor enkele soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bergen aan Zee. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Bergen.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123 €132 €143
Tussenwoning €108,5 €141,5 €155 €165,25
Hoekwoning €130 €150,25 €168 €178,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,5 €181,5 €192
Vrijstaand €178 €198,75 €212,75 €223,25
Standaard €123,5 €146 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Bergen aan Zee? Of je nu stroom afneemt bij Greenchoice en HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder ontdek je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. O.a. “een programmeerbare thermostaat ” en “De gordijnen dicht doen.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit eenvoudig met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit veel groene installaties waarbij je goedkoop uit bent. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energieleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Sint Pancras vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan ogenblikkelijk de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je treft vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Sommige contractanten hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en transparantie is wenselijk. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en recentelijke reviews van klanten voor energiebedrijven Bergen aan Zee.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check hierom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bergen aan Zee kan probleemloos in een online omgeving. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn aanzienlijk voordeliger dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen als je veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Lengel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Bergen aan Zee? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke producten zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schonere wereld.

Energiepakketten Bergen aan Zee vergelijken Gemakkelijk een stroom & gas contract aanvragen en afsluiten